Conspiratia Graalului
21,68 lei
28,90 lei (-24,98%)

Conspiratia Graalului

Conspiratia Graalului
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Proza Diversa
Preț: 21,68 lei
28,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Progresul tehnologic, oricat de impresionant, nu rezolva, ci, dimpotriva, sporeste, potenteaza la dimensiuni pana acum greu de imaginat, amploarea eternului conflict dintre Bine si Rau.
Aceasta idee sta la baza primului roman din seria de succes a celor doi autori (ii urmeaza„Proiectul Hades” si„Ultimul secret”) avand-o ca personaj principal pe Cotten Stone, reporter al unei importante agentii internationale de stiri (Sattelite News Network).
Aflata in Irak, in timpul recentului razboi. Ea descopera, aparentintamplator, Graalul, potirul sfant din care Mantuitorul a baut la Cina cea de Taina siin care a curs sangele Lui atunci cand, crucificat, a fostimpuns de lancea soldatului roman Longinus. Autentificat si luatin custodie de reprezentanti ai Vaticanului, potirul este cea mai importanta relicva din istoria crestinismului.
Folosindu-se de puterea oculta a Ordinului Cavalerilor Templieri, care influenteaza deciziile multor personaje implicate– ce fac parte din guverneleintregii lumi– exploatand slabiciunile si orgoliile unor slujitori ai Bisericii, Fortele Raului pun stapanire pe relicva sfanta. Au nevoie de ea pentru ainfaptui suprema blasfemie: din picaturile de sange aflatein potir, vor sa dea viata unei replici demonice, unei clone a Mantuitorului.
Fara sa stie, Cotten Stone este„aleasa”, este predestinata saimpiedice monstruoasa conspiratie.Împreuna cu John Tyler, un erudit slujitor al Bisericii, care, la randu-i, se implica efectivin aceasta confruntare, Cotten se trezeste atrasain valtoarea unor evenimente care se succed rapid, ale caror semnificatiiii scapa si care, din numeroase motive, oinfricoseaza.
Suspansul, ingenios creat de autori, este urmat de oincheiereinteleapta. Totusi, inchizand cartea dupa ultimul sau rand, cititorul traieste regretul de a se fi terminat.
Dorinta continuarii peripetiilor personajului femininindragitii este satisfacuta de autoriin celelalte doua romane de succes:„Proiectul Hades” si„Ultimul secret”.

Remarci

•„De la sapaturi arheologicein desertul irakian si panain sanctuarul interior al cavalerilor templieri, aceasta poveste, spusa pe mai multe paliere, este un amestec captivant de stiinta moderna, ritualuri arhaice si suspans, care te fac sa nu lasi cartea din mana”.

•„Daca ti-a placut< Codul lui da Vinci>, alearga si cumpara-ti aceasta carte”!
Nancy J. Cohen, autoarea romanului„ Died Blond”

•„Batalia dintre religie si stiinta seincheie cu totul neprevazut si spectaculos cand conspiratorii Sfantului Potir dau sangele Domnului fortelor diavolesti”.

M. Diane Vogt, autoarea romanului”Six Bills” si a altor romane din colectia„Villa Carson”

• Premiile„Cartea anului 2005” acordate de revista„ForeWord”, categoria:„Cele mai bune carti de mistere”.

•„Captivant”!
Revista„Mystery Scene”

•„Te vrajeste”!
Book Sense

•„Aceasta carte, care, parcaisiintoarce singura paginile, va fi vedeta tuturor bibliotecilor publice din tara”.
Library Journal

Anul publicarii: 2009
Editia: I
Pagini: 391
Format: A5

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1515 sec