Contabilitatea institutiilor de credit. Conforma cu standardele internationale de raportare financiara (Alexandra Doros)

Contabilitatea institutiilor de credit. Conforma cu standardele internationale de raportare financiara (Alexandra Doros)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Cursuri
Preț: 45,00 lei
60,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Prima regula a economiei este tinerea conturilor si primul pas care conduce la ruina, este neglijarea lor" (Jacgues Necker). Daca aceasta afirmatie este valabila pentru conturile contabile, in general, apreciem ca este cu atat mai valabila pentru conturile contabilitatii institutiilor de credit, atat de schimbatoare in legislatia romaneasca. Spre deosebire de tot ceea ce s-a publicat in domeniu, lucrarea de fata este in masura sa sporeasca valoarea formativa si accesul la seiful contabilitatii institutiilor de credit, prin ordonarea continutului intr-o maniera care sa usureze studiul cititorilor. Este o invitatie care va incita sa invatati si sa aprofundati contabilitatea institutiilor de credit rara prezenta efectiva a profesorului. O calitate a lucrarii este aceea ca, infatiseaza particularitatile privitoare la contabilitatea institutiilor de credit din Romania, armonizand reglementarile contabile nationale cu Directivele Europene si  continuand cu conformitatea lor cu Standardele Internationale de Raportare Financiara. Cartea fara a apela cu obstinatie la explicit, desi necesar, va invita sa cititi cu atentie pentru a invata contabilitatea institutiilor de credit rara eforturi deosebite dar in mod inteligibil. Daca veti confrunta cartea cu tot ceea ce s-a scris in domeniu, veti avea satisfactia minimului de efort pentru a beneficia de maximul de rezultat in cea mai grea meserie, cea a invatarii contabilitatii.
In final, nu-mi ramane decat ocazia de a va spune .

Nr. de pagini: 438
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1194 sec