CONTABILITATEA INTREPRINDERII. INDRUMAR PRACTIC

CONTABILITATEA INTREPRINDERII. INDRUMAR PRACTIC
Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 482
Categoria: Contabilitate

DESCRIERE

CONTABILITATEA INTREPRINDERII. INDRUMAR PRACTIC - Ladislau Saguna, Ghe. Lambru, bogdan Lambru. Contabilitatea intreprinderii.

Avandu-se in vedere latura practica a lucrarii, s-a pastrat si la aceasta editie (a IX-a) termenul de “INDRUMAR PRACTIC” asa cum a fost si in editiile anterioare.librarultau.ro
S-a pastrat si la prezenta editie, aceeasi structura desfasurata pe 4 parti, cu completarile impuse de noile acte normative, astfel:
- Partea I “Reglementarile contabile conforme cu Directiva a IV-a si Directiva a VII-a ale Comunitatilor Economice Europene aprobate prin O.M.F.P nr.1752/2005” - modificat si comletat prin O.M.F.P. nr. 2001/2006 si nr. 2374/2007.
- Partea a II-a “Continutul economic, functia contabila si corespondentele conturilor din planul de conturi general aprobat prin O.M.F.P nr. 1752/2005” – modificat si completat prin O.M.F.P. nr. 2001/2006 si nr. 2374/2007
- Partea a III-a “Aplicatii practice privind contabilitatea financiara, contabilitatea de gestiune si contabilitatea aprofundata conform reglementarilor contabile si fiscal actualizate”
- Partea a IV-a “Planul de conturi general si structura situatiilor financiare anuale aprobate prin O.M.F.P. nr. 1752/2005 modificat si completat prin O.M.F.P. nr 2001/2006 si nr.2374/2007”.
La finalul partii a IV-a, respective la pag.479 s-a introdus o anexa cu titlul “Inregistrarea rezultatelor financiare la sfarsitul exercitiului financiar, repartizarea profitului in anul urmator, acoperirea pierderilor contabile la o societate comerciala si alte operatii privind incheierea exercitiului financiar”.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Contabilitate - Cele mai vândute cărți

Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.