Contabilitatea nu-i doar pentru contabili! - Contine CD

Contabilitatea nu-i doar pentru contabili! - Contine CD
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: Cursuri
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Contabilitatea nu-i doar pentru contabili! - Contine CD de Costel Istrate. Am absolvit specializarea Finante-contabilitate (acum ceva timp). Am fost contabil (ma rog, economist-contabil, adica, cel putin teoretic, mai mult decât"tiitor de registre"). E adevarat, nu unul stralucit. Una dintre putinele certitudini ale vietii mele a fost caracterul iremediabil plictisitor si deprimant al contabilitatii, cel putin asa cum era practicata in România. Generatii de studenti mi-au intarit aceasta convingere. Apoi a aparut Costel Istrate si, odata cu el, studenti, absolventi, ingineri, profesori etc. care sa afirme (fara a regreta mai târziu) ca le-a placut Contabilitatea.
Nu vreau sa fiu nedrept cu ceilalti colegi care au reusit sa transforme Contabilitatea intr-un subiect digerabil, mai ales ca necesar oricum a fost dintotdeauna. Ci doar sa spun, cu riscurile de rigoare, ca autorul acestei carti este unul dintre cei mai de succes profesori de contabilitate pe care ii cunosc sau de care am auzit vorbindu-se.

Marin Fotache, profesor, Facultatea de Economie
si Administrarea Afacerilor, Universitatea"Alexandru Ioan Cuza" Iasi


Experienta intr-o functie de decizie te invata repede ca ai nevoie de economist-contabil. Trebuie sa colaborezi cu el, sa te sfatuiesti cu el, sa te straduiesti sa-l intelegi cât de cât, sa-l poti controla - intr-o anumita masura. Pentru acest lucru e necesar sa vorbesti aceeasi limba, adica fiecare este nevoit sa invete câte ceva din"jargonul" profesional al celuilalt. Cred ca, pentru cineva care nu a avut deloc de-a face cu contabilitatea, lucrarea Contabilitatea nu-i doar pentru contabili reprezinta un foarte bun ghid care, prin limbajul si tehnicile elegant prezentate, este accesibil oricui interesat de domeniu. Iar meritul este pe deplin al autorului, Costel Istrate.

Dumitru Oprea, profesor, Facultatea de Economie
si Administrarea Afacerilor, Universitatea"Alexandru Ioan Cuza" Iasi


"... Un prof tânar si agreabil, cu alura de atlet" - spuneau studentii."... Un meserias" - spuneau profesionistii din business. Se intâmpla cu zece ani in urma, pe când Costel Istrate lansa in Polirom o carte despre fiscalitatea si contabilitatea firmei. A facut voga in librarii.
Absolut indispensabila gestiunii afacerilor, contabilitatea-i un teren arid, de truda si rigoare. Contabilii sunt adesea niste oameni chisati si carpanosi. Unii te fac sa pierzi o zi intreaga in numai cinci minute. Greu cu ei, dar fara nu se poate. Mare noroc atunci când vine un Costel Istrate si schimba cu 180 de grade opinia comuna despre contabili. El face din contabilitate o printesa si o meserie adevarata, trudnica, riguroasa, dar nobila si inteligenta.

Stefan Prutianu, profesor, Facultatea de Economie
si Administrarea Afacerilor, Universitatea"Alexandru Ioan Cuza" Iasi

Data aparitiei: Ianuarie 2010
Autor:  Costel Istrate
Format: A5 14, 5X20
Pagini: 338

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1210 sec