Contractul de vanzare-cumparare de actiuni

Contractul de vanzare-cumparare de actiuni
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: General
Preț: 79,92 lei
99,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Detalii: Contractul de vanzare-cumparare de actiuni.

Functionarea pietelor financiare trebuie sa vizeze realizarea unui interes public. Ignorarea acestui deziderat, prezenta mult prea diluata a dreptului pe pietele de capital a reprezentat, la sfarsitul anului 2007, o cauza centrala a declansarii crizei financiare globale.

De aceea, un examen stiintific al tranzactiei bursiere, al actului translativ de proprietate care transfera in zilele noastre cele mai mari valori, realizat in cadrul unei ample lucrari, reprezinta un demers necesar. Propunerile de lege ferenda care rezulta in urma acestei analize nu sunt decat expresia fireasca a unei duble necesitati: aceea de crestere a increderii investitorilor in piata de capital din Romania prin introducerea unor norme clare, facil de pus in aplicare si aceea de integrare a dreptului pietei de capital in sistemul de drept roman, parte la randul lui a arhitecturii juridice a Uniunii Europene.


Economia de piata are doi piloni fundamentali: creditul si piata de capital. De esenta sa este insa piata de capital, intrucat creditul exista in orice forma de organizare umana.


Nr pagini: 552
Anul aparitiei: 2012
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

39,92 lei
49,90 lei (-20%)
Created in 0.1089 sec