Controlling. Sisteme eficiente de creştere a performanţei firmei

Controlling. Sisteme eficiente de creştere a performanţei firmei
-20%
ISBN: 978-973-115-115-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 336
Categoria: Carti diverse
Preț: 32,00 lei
40,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Controlling. Sisteme eficiente de creştere a performanţei firmei

Prezentare:

Controllingul a devenit un termen frecvent întâlnit, având o funcţie importantă în cadrul unei firme. Acesta îndeplineşte un rol semnificativ în sprijinirea top managementului. Lucrarea de faţă descrie pas cu pas modalităţile prin care controllingul se poate transpune eficient în practică.


Exemplele din practică şi paşii de lucru propuşi au la bază o experienţă îndelungată în dezvoltarea şi aplicarea conceptelor de controlling, Prof. Dr. Péter Horváth fiind un expert în acest domeniu.


Horváth & Partners este, prin modelul „Performance Architects“, una din cele mai renumite firme germane de consultanţă ce are ca domenii de expertiză Managementul Strategic & Inovaţie, Managementul Proceselor & Organizare, Contabilitatea Managerială & Controlling, domenii în care oferă soluţii ce duc la crearea, managementul şi creşterea performanţei.

Adresabilitate: scopul este acela de a ajuta companiile mari şi mijlocii din industrie şi organizaţiile publice să îşi îmbunătăţească în mod eficient şi durabil activitatea.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.3353 sec