Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti si parinti

Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti si parinti
-15%
Editura:
Preț: 6,80 lei
8,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Iata cum se adreseaza Neale Donald Walsch adolescentilor, in introducere. Cuvintele de mai jos spun totul despre importanta acestei carti, intr-o lume in care tinerii sunt tot mai dezorientati si se simt tot mai singuri.
Sa presupunem ca i-ai putea pune o intrebare lui Dumnezeu - si ai primi un raspuns. Care ar fi acesta? Tineri din toata lumea au pus o multime de intrebari. Iar Neale Donald Walsch, a carui viata s-a schimbat datorita conversatiilor lui cu Dumnezeu, a purtat inca o conversatie. Este vorba despre un dialog simplu, clar si care merge direct la tinta. Raspunsurile va pot pune la incercare convingerile despre Dumnezeu, bani, sex, dragoste - despre tot ceea ce ati fost invatati pana acum. Dar, in cazul in care ati dorit vreodata sa stiti daca Dumnezeu va asculta, daca Dumnezeu va poate ajuta cu adevarat, daca lui Dumnezeu ii pasa de voi, daca exista un Dumnezeu si daca exista raspunsuri la intrebarile voastre - atunci aceasta carte e scrisa pentru voi.
Asta, deoarece veti descoperi ca ceea ce conteaza cu adevarat nu este conversatia autorului cu Dumnezeu, ci propria voastra conversatie. Si nu exista un moment mai bun pentru a o incepe, decat clipa de fata.
Ai chemat aceasta carte la tine, pentru ca traiesti intr-o lume nesanatoasa si vrei sa o schimbi. Undeva, inauntru, undeva in adancul tau, tu stii cum ar putea fi viata. Tu stii ca nu se presupune ca noi sa ne facem rau unii altora. Stii ca nimeni nu are dreptul sa pretinda totul, sa ia totul, sa adune totul - in timp ce altii au atat de putin.
Tu stii ca dreptatea nu apartine celor mari si tari. Stii ca adevarul este ceea ce conteaza, si deschiderea, si transparenta, si cinstea - nu scopuri ascunse, afaceri pe sub masa, manevre de culise si obtinerea de avantaje. Tu stii ca, atunci cand obtii un avantaj cu pretul dezavantajarii altcuiva, nu obtii, de fapt, nici un avantaj.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1084 sec