Cooperarea judiciara internationala in materie penala

Cooperarea judiciara internationala in materie penala
-20%
Preț: 55,92 lei
69,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 656

DESCRIERE

Cooperarea judiciara internationala in materie penala
Unul din cele mai importante obiective ale Uniunii Europene este crearea, menţinerea şi dezvoltarea unui spaţiu de libertate, securitate şi justiţie, obiectiv care nu poate fi atins decât în condiţiile realizării unei activităţi specifice de cooperare în materie penală între statele membre, în deplin acord cu noile mutaţii intervenite în domeniul criminalităţii.
În acest context, conjugarea eforturilor tuturor statelor membre în direcţia cooperării judiciare în materie penală reprezintă o necesitate obiectivă, fiecare stat fiind practic obligat să întreprindă măsurile necesare.
România, în calitatea sa actuală de membru al Uniunii Europene, trebuie sa-şi perfecţioneze, în primul rând, propriile structuri de cooperare, iar, în al doilea rând, cadrul legislativ, care trebuie să corespundă necesităţilor de apărare a cetăţenilor, cu respectarea strictă a drepturilor şi libertăţilor acestora.
Lucrarea prezintă, într-o ţinută modernă, principalele forme de cooperare judiciară internaţională în materie penală, în acord cu noile modificări ale legislaţiei europene şi româneşti în domeniu, fiind recomandată tuturor celor care doresc să-şi perfecţioneze cunoştinţele în acest domeniu deosebit de important pentru însăşi evoluţia Uniunii Europene şi a României.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.