CorelDRAW 10 in imagini

CorelDRAW 10 in imagini
-15%
Editura:
Categoria: Design web
Preț: 32,30 lei
38,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

CorelDRAW 10 in imagini - Phyllis Davis Steve Schwartz. CorelDRAW 10 in imagini.

Despre carte

Daca trebuie sa invatati CorelDraw 10 rapid puteti folosi cu incredere acest sintetic ghid pentru incepatori. Cartea foloseste o abordare simpla, vizuala pentru predarea notiunilor de CorelDraw, folosind multe imagini pentru a va indruma pe parcursul programului si pentru a va indica operatiile pe care le aveti de efectuat.

CorelDraw 10 ofera un set complet de instrumente pentru crearea a numeroase categorii de desene si documente alcatuite din mai multe pagini – de la felicitari aniversare, sigle, brosuri si buletine informative la aranjamente de gradina si pagini World Wide Web. CorelDraw 10 are o putere incredibila si o enorma cantitate de facilitati, toate incorporate intr-o interfata sofisticata. Cu toate acestea, programul este usor de utilizat. Pentru CorelDraw si imaginatia dumneavoastra, universul nu are margini!

Daca sunteti un debutant in materie de CorelDraw 10, programul poate parea complex la inceput, datorita bogatiei caracteristicilor sale. Dar, daca folositi o abordare pas cu pas, veti ajunge curand sa creati desene de efect. Aceia dintre dumneavoastra care sunt familiarizati cu versiunile anterioare de CorelDraw pot folosi aceasta carte ca ghid pentru noile functionalitati si tehnici, precum si ca o referinta utila.


Despre autori

Phyllis Davis este scriitor, grafician, instructor si programator. Cand nu este ocupata cu proiecte precum machetele cartilor, postere lucrate cu mare finete sau brosuri, realizate cu ajutorul programului CorelDraw, ea concepe si preda cursuri de calculatoare.

Steve Schwartz a scris articole pentru zeci de reviste importante si este autorul a peste 40 de carti in domeniul calculatoarelor si al jocurilor. Steve are si un doctorat in psihologie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Design web - Cele mai comentate cărți

44,93 lei
59,90 lei (-24,99%)
Created in 0.1538 sec