Cosmetice 100% naturale - o afacere sanatoasa - Format CD (Zenobia Badescu)

Cosmetice 100% naturale - o afacere sanatoasa - Format CD (Zenobia Badescu)
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: Bussines
Preț: 89,27 lei
99,19 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

 Cosmetice 100% naturale - Afacerea pentru sanatatea trupului, a sufletului si a... buzunarului tau

Ai observat in ultimul timp ca majoritatea oamenilor se reorienteaza catre produse naturale indiferent de natura lor (alimentare, agricole, cosmetice)? Cu siguranta! Din moment ce esti pe aceasta pagina, inseamna ca deja ai remarcat acest fenomen recent si ii "mirosi" potentialul!

Cu ajutorul CD-ului Cosmetice 100% naturale ai "ingredientele" necesare unei afaceri de fabricare a produselor cosmetice homemade! Lucrarea este una practica, bine structura si elaborata, si se bazeaza pe exemple concrete si pe informatii actuale. Lucrarea contine si interviuri cu oameni normali, ca si noi, care au reusit sa demareze o astfel de afacere.

Tot ce ai nevoie pentru a crea astfel de produse gasesti in CD-ul Cosmetice 100% naturale, la care adaugi putina inventivitate si curiozitate in combinarea aromelor si esentelor.

O afacere cu produse cosmetice 100% naturale este una sigura si profitabila. Ea prezinta mai multe avantaje:

CD-ul Cosmetice 100% naturale iti dezvaluie care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru fabricarea fie a cosmeticelor, fie a sapunului natural 100%. Iti prezinta: rolul fiecaruia, modul corect de intrebuintare a acestora, furnizorii de marfa de buna calitate si la preturi convenabile.

In lucrare gasesti informatii detaliate despre ustensilele si dispozitivele necesare pentru a masura cu precizie, a realiza si omogeniza creme, geluri, sampoane sau masti, cu diferite texturi. Pentru a porni o astfel de afacere ai nevoie de: un cantar digital, un mixer cosmetic, termometru digital, set profesional de dozare, vase si ustensile, spatule, benzi indicatoare de PH, recipiente pentru depozitare si vanzare.

Lucrarea include si retete pentru cosmetice 100% naturale, cu detalii despre ingrediente, gramaje, tehnici de prelucrare si personalizare, astfel inveti cum sa realizezi:

    creme demachiante
    lotiuni de fata si corp
    creme de zi
    lapte pentru fata si corp
    geluri calmante dupa ras sau epilat
    sampoane pentru diferite tipuri de par
    apa de parfum
    sapunuri naturale


Afla totul despre:

    Informatii despre procedeele folosite la obtinerea sapunurilor
    Date despre investitia initiala
    Lista ustensilelor folosite, furnizori
    Ingrediente – proprietati si furnizori
    Retete pentru sapunuri
    Mod de fabricare a sapunurilor
    Producatori de sapun natural
    Clientii si piata handmade
    Etape si investitii
    Investitia initiala si veniturile
    Informatii juridice
    Legislatie in vigoare pentru producerea si desfacerea de produse naturale.

Pe langa aceste lucruri, lucrarea iti ofera informatii despre investitiile initale si etapele derularii afacerii, informatii pentru care, in mod normal, ai fi platit destul de mult la specialisti ca avocati, contabili etc. Nu in ultimul rand, lucrarea aduna toata legislatia in vigoare referitoare la acest tip de comert, standarele ce trebuie indeplinite si sanctiunile aferente.
Descopera pe CD-ul Cosmetice 100% naturale toate amanuntele unei astfel de afaceri impartasite de catre o doamna “iremediabil indragostita” de sapunul natural.
 
Format: CD
Anul aparitiei: 2013REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1365 sec