Costin Carp, Tratat de cardiologie - Volumul. 2

Costin Carp, Tratat de cardiologie - Volumul. 2
-25%
Editura:
Anul publicării: 2003
Categoria: Cardiologie
Preț: 210,00 lei
280,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tratatul de cardiologie reprezinta contributia unui numar mare de cardiologi eminenti din centrele universitare ale tarii, carora li s-au asociat tineri cardiologi si experti in explorari neinvazive sau invazive, ca si in interventii chirurgicale si nechirurgicale.

Elaborat la cumpana dintre milenii, tratatul de fata corespunde unei perioade de progrese accelerate in majoritatea domeniilor cardiologiei.

Tinand seama de achizitiile recente in cardiologie, autorii, coordonati de prof. dr. Costin Carp, au inclus in acest tratat capitole si subcapitole noi, cum ar fi biologia celulara si moleculara, coagularea fiziologica si patologica, bolile genetice, noi factori de risc, tratamentul interventional in cardiopatia ischemica, tratamentul interventional in bolile congenitale si valvulare castigate, tratamentul prin radiofrecventa in aritmii si altele.

Dorinta autorilor este ca acest tratat sa fie util in primul rand cardiologilor, dar si medicilor internisti, medicilor de familie, precum si celorlalti medici si studenti interesati de cunoasterea bolilor cardiace.



Anul aparitiei: 2003
Format: 205 x 280
Coperti cartonate
Nr. pagini: 1180

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1289 sec