Cristalul si puterile sale
27,20 lei
32,00 lei (-15%)

Cristalul si puterile sale

Cristalul si puterile sale
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 220
Format: 13 x 20
Categoria: Spiritualitate
Preț: 27,20 lei
32,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghidul "Cristalul si puterile sale” iti ofera raspunsuri la mai multe intrebari: care este originea cristalelor, ce forme de unda genereaza, ce caracteristici au, cum intri in contact cu ele, care sunt legile lor etc.

Aceasta carte nu este una obisnuita. Ea ar putea bulversa viziunea voastra despre lume, ca si sistemul actual al gandirii rationale si pseudocarteziene. V-ar putea transforma si v-ar permite sa intrati in lumea noua, care se afla deja la usa noastra. Cei care sunt receptivi la Noua Era si la noile energii vor intelege mai usor, continutul acestei carti; ceilalti vor avea o privire de ansamblu asupra transformarii necesare a constiintei, pentru a putea traversa timpurile care se anunta. Nu aveti decat sa ascultati mass-media pentru a auzi vorbindu-se de razboaie si de posibilitatea unui razboi mondial, de accidente nucleare, de cutremure de pamant, de poluare (pamant, apa, aer si focare nucleare) de cancer, boala, in care trei din patru cazuri se datoreaza alimentatiei si mediului inconjurator, de SIDA, de foamete, de diminuarea grava a rezervelor petroliere, de suprapopulare, de accidente ecologice, de disparitia miilor de specii animale, de distrugerea faunei si padurilor care ameninta echilibrul planetei, de gauri in stratul de ozon care cresc amenintator, si aici ma opresc.

   Majoritatea oamenilor stiu in interiorul lor, ca nimic nu mai merge si multi se simt paralizati de neputinta, atunci cand se gandesc la viitor, mai ales tinerii care se vad singuri cu problemele lasate de generatiile anterioare (si lumea se intreaba de ce multi dintre acesti tineri sunt revoltati!). Multe grupari religioase, ecologice si diverse organizatii mari se ridica sa anunte o catastrofa iminenta, sfarsitul lumii, un cataclism la scara planetara si cele mai mari bulversari vazute vreodata pe aceasta planeta. in mod cert, acestia toti cred ca este cea mai buna metoda pentru a-i sensibiliza pe oameni: sa-i faca sa le fie frica.

   Cel mai mare pericol pe care il cunoastem este legat in mod direct, de acest sentiment de frica. Frica atrage frica. Frica, fiind cel mai puternic sentiment negativ, ea nu poate atrage decat sentimente negative si nimic altceva. Imaginati-va puterea enorma a sute de milioane de persoane care nu se gandesc decat la iminenta unei catastrofe. Credeti ca acestea vor atrage ceva pozitiv prin felul lor de gandire?

   Dar ce ar trebui sa facem, ma veti intreba. Trebuie sa fim constienti de ratiunea pentru care am ajuns in stadiul actual. "Omul este ceea ce gandeste" spune un vechi dicton. Am putea adauga: "Lumea exterioara devine ceea ce omul gandeste in interior". Meditati la cele de mai sus in fiecare zi si veti observa adevarul acestei fraze in lumea voastra. Pentru aceasta ratiune nu puteti schimba niciun sistem politic, social sau de alt fel, daca schimbarea nu se face in interiorul oamenilor; din acest motiv poporul este deceptionat de oricare guvern aflat la putere.
   Aceasta serie a "Cristalului interior" va va da un instrument pentru a va transforma lumea si acest instrument este cristalul.

   Nu uitati ca acest obiect este un instrument de lucru si, ca si acesta, orice instrument nu este decat o extensie a celui care-l foloseste.

Cuprin:

Preambul
Introducere  

I. Cristalul: un instrument energetic  
   Cuvant inainte  
  . Energie, polaritate si trinitate  
  . Aplicatii practice a folosirii cristalelor  
  . Tehnologia si cristalele  
  . A fost odata cristalul  
       A. Originea Cristalelor  
       B. Formarea mineralelor si a cristalelor  
       C. Nasterea cristalului  
       D. Forma geometrica si legea unghiurilor  
       E. Cristalul si emisiunea undelor de forma  
       F. Caracteristici si proprietati ale cristalelor  
  . Cateva familii de cristale  

II. Exercitii practice  
  . Proprietatile energetice ale cristalelor  
       A. Ce este energia?  
       B. Atomi si energie  
       C. Energia cristalina  
       D. Energia-Unica  
  . Purificarea si activarea cristalelor  
  . Programarea cristalului  
       A. Afirm-actiunea  
       B. Programarea: tehnica tablei negre  

III. Cristalul: amplificatorul gandurilor  
  . Cum sa intri in contact cu cristalul
       A. Centrarea
       B. Respiratia
       C. Purificarea  
       D. Rezonanta cu cristalul  
       E. Relaxarea si meditatia  
  . Formula magica pentru a va cristaliza dorintele  
       A. Ce este o dorinta?  
       B. Formula magica pentru a va cristaliza dorintele  
       C. Programarea formulei magice  
       D. Cristalul si formula magica  
       E. Caietul de lucru pentru dezvoltarea personala  
       F. Cristalul, intentia si legile care le regizeaza  
  . Raspunsuri la intrebari  
  . Catre o noua era  
       A. Fiecare vrea pandantivul sau de cristal  
       B. Cristalul Interior  

Nr. de pagini: 224
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Aveti dreptate, cristalele sunt o minune, cu ele putem accesa mai usor drumul energetic catre conectarea cu divinitatea. Trebuie,insa, mare atentie si trebuie sa stii sa lucrezi cu ele....altfel....si mai ales, trebuiesc utilizate in scopuri benefice si curate...
Created in 0.1514 sec