Cristian Patrasconiu, America la rascruce - Un dialog transatlantic

Cristian Patrasconiu, America la rascruce - Un dialog transatlantic
-18%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 176
Categoria: Tratat
Preț: 22,14 lei
27,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cum duc Statele Unite ale Americii povara libertatii? La ce bun o memorie a libertatii si cum se intretine in mod adecvat aceasta? Ce forme de egalitate se potrivesc in chip natural libertatii? Care sunt adversarii libertatii Statelor Unite ale Americii, din interior sau din exterior? Ce ameninta libertatea – astazi si maine? Ce trebuie sa aparam? Cum trebuie sa ne aparam? Ce putem spera?

Dialogul incitant dintre Martin S. Martin si Cristian Patrasconiu raspunde la aceste intrebari in contextul geopolitic complex al lumii in care traim.

„Vedem in prezent cum, in lu¬mea occidentala si cu precadere in Statele Unite, ia amploare (mai ales in randul tinerilor) o mis¬care ideolo¬gica prin care se incearca modificarea limbajului, a conceptiilor, chiar a modului de a gandi. Corectitudinea politica nu naste o realitate, ci premisa unei sperate realitati, care, in faza in care suntem, seamana cu realitatea virtuala. Nu e ce se vede, poti fi inselat de ce ti se arata, dar, daca ai minte, vezi ca ai de-a face cu o plasmuire.“ (MARTIN S. MARTIN)

Nr. de pagini: 176
Anul aparitiei: 2017
Autori: Cristian Patrasconiu, Martin S. Martin

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2531 sec