Criza de un trilion de dolari
21,53 lei
29,90 lei (-27,99%)

Criza de un trilion de dolari

Criza de un trilion de dolari
-28%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 21,53 lei
29,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Criza de un trilion de dolari de Charles R Morris. Considerata cea mai grava  dupa  marele crah din 1929, actuala criza  financiara  a intrat in faza acuta  in septembrie 2008. Fannie Mae si Freddie Mac, doua  institutii americane de credit ipotecar sustinute de guvernul SUA, au fost la un pas de faliment. Banci puternice precum Lehman Brothers si Merrill Lynch s-au pra busit, in timp ce Rezerva Federala  cauta disperata  solut ii. Panica a luat amploare si s-a pro-pagat ca un val seismic in intreaga lume, din Europa pana  in Japonia.
Chiar si acum, la peste doi ani de la izbucnirea crizei, efectele ei inca  se fac simtite. Care au fost, insa , cauzele care au determinat colapsul financiar  Cartea de fat a  va  propune o analiza  a ideologiei economice americane din ultimii 40 de ani, de la epoca liberal-keynesiana  pana  la teoria piet ei libere apart inand S colii de la Chicago. Morris este convins ca  pasii gresit i facut i in timpul administrat iilor Nixon, Ford si Carter, dar si politicile Rezervei Federale au adus Statele Unite in deriva  econo- mica , au provocat ca derea dolarului si declinul sectorului de afaceri american. Totul a culminat cu explozia balonului imobiliar a creditelor ipotecare subprime.
Fost bancher si avocat, Charles R. Morris este unul dintre cei mai buni analisti financiari ai momentului. Publicata  la inceputul anului 2008, cartea de fata  este o adeva rata  profetie a crizei ce urma sa  izbucneasca , dar si un ghid al celor care vor sa  descopere dedesubturile lumii finantelor mondiale. De acelasi autor a mai aparut, la Editura Litera, Criza economica  si profetii ei.Numar pagini: 208
Anul aparitiei: ian 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1092 sec