Cronicile Stargate - Memoriile Unui Spion Cu Capacitati Paranormale

Cronicile Stargate - Memoriile Unui Spion Cu Capacitati Paranormale
-20%
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 455
Categoria: Non-fiction
Preț: 14,00 lei
17,50 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Memoriile unui spion cu capacitati paranormale
Joseph McMoneagle este considerat "cel mai renumit spion american cu capacitati paranormale". Timp de multi ani, modul in care serviciile secrete americane au folosit extraordinarele sale capacitati paranormale n-a putut fi cunoscut de publicul larg - din motive lesne de inteles !
Dupa trecerea in rezerva, insa, Joseph McMoneagle considera ca are nu numai dreptul, ci chiar si DATORIA sa vorbeasca despre aceste lucruri.
Joseph McMoneagle poate vedea lucruri aflate la mii de kilometrii departare si lucruri care se vor intampla in viitor. Capacitatea lui a fost probata in conditii de laborator, de nenumarate ori pana acum. Nu mai este o SUPOZITIE, ci o CAPACITATE DEMONSTRATA.
Au recunoscut-o Armata Statelor Unite si Agentia Centrala de Informatii - altfel, de ce ar fi folosit-o timp de peste 20 de ani, in cadrul ultrasecretului Proiect Stargate ?!
Cartea de fata se constituie intr-o autobiografie sincera a unui spion de exceptie si a unui om de exceptie, fiindca, oricat incearca sa-si minimalizeze taria de caracter si oricat se straduieste sa para "un om ca oricare altul", McMoneagle NU a avut deloc o viata obisnuita si a muncit serios pentru tot ceea ce a realizat!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Non-fiction - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1257 sec