Cruciada ( 2 volume)
39,92 lei
49,90 lei (-20%)

Cruciada ( 2 volume)

Cruciada ( 2 volume)
-20%
ISBN: 9786065791718
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 39,92 lei
49,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cruciada 2 volume de Robyn Young. Bestseller international

Batalia pentru Tara Sfanta s-a incheiat...
Batalia pentru Templu abia a inceput...

Anul 1274…

Dupa ani de varsare de sange, pacea domneste in Orientul Mijlociu, in parte datorita unui grup misterios numit Fratia. Dar unul dintre membrii ei, Will Campbell, suspecteaza ca gruparea a fost tradata, caci dusmanii ei sunt numerosi si puternici...

O cabala…

de negustori lipsiti de scrupule incearca sa reaprinda focul razboiului in Tara Sfanta, sperand sa faca profit de pe urma unui plan de negandit. Daca uneltirea ar da roade, intreaga lume musulmana ar porni la razboi impotriva crestinatatii. Iar Printul Edward, un fost membru de incredere al Fratiei, promite Papei ca va infige crucea in Ierusalim.

In Egipt,

Sultanul Baybars este prins in lupta interna pentru putere. Fiul sau cel mai mare, mostenitorul regatului, a fost prins in intrigile vicleanului prezicator Khadir. In timp ce Baybars se pregateste sa atace puternicul Imperiu Mongol, Khadir si acolitii sai doresc distrugerea crestinatatii o data pentru totdeauna.

In timp ce fiul sultanului...

comploteaza impotriva propriei familii, cicatricile lasate de Cruciade incep sa doara si sa se transforma in rani deschise. Pentru a scapa din conflictul care ameninta sa izbucneasca si pentru a-si proteja familia, Will trebuie sa-si foloseasca toata inteligenta si curajul intr-o lume manata de lacomie si violenta.


Numar pagini: 1200
Volume: 2
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1216 sec