Cu autismul la psiholog
21,25 lei
25,00 lei (-15%)

Cu autismul la psiholog

Cu autismul la psiholog
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ai in mainile tale o carte UNICA,, Cu autismul la psiholog" scrisa de Liviu Predescu.

 Multiplele registre in care poate sa fie citita aceasta carte fac din ea o scriere extrem de complexa si practica, iar felul in care a fost conceputa o face de-a dreptul extraordinara. Cartea te face sa uiti de tine– desi este despre tine. Este scrisa intr-o maniera fireasca, izvorata dintr-o extraordinara munca de documentare, devenind astfel o carte care este buna pur si simplu, fara sa fie nevoita sa ceara aprecierea noastra.

 Ai in mainile tale o carte DOCUMENT.

 Este cartea care va schimba perceptia asupra autismului. Ea este dedicata tuturor parintilor care au un copil autist, dar este utila tuturor psihologilor, psihiatrilor, psihoterapeutilor, asistentilor sociali, educatori si invatatori, pediatrilor si medicilor de familie– tuturor celor care vor sa inteleaga,, diferitul” de langa noi.

 Autorul acestei lucrari, Liviu Predescu, in calitate de psiholog si cu un mai vechi, cunoscut si apreciat trecut ca scriitor, a fost fara indoiala specialistul potrivit sa aprofundeze aceasta tema, care a cerut din partea lui un efort si o investitie considerabile. Poate fi considerata cea mai buna carte despre autism, aparuta in Romania.

 Ai in mainile tale o carte despre… TINE. Anul aparitiei: 2011 Nr. pagini: 249

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1200 sec