Cu ou si cu otet - Dan Persa
16,15 lei
19,00 lei (-15%)

Cu ou si cu otet - Dan Persa

Cu ou si cu otet - Dan Persa
-15%
Autor:
Categoria: Proza diversa
Preț: 16,15 lei
19,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Daca, n-ar trebui sa-i gasim osemintele undeva? Ce-ar fi ca ele sa fie descoperite in pamintul pe care s-a cladit Bucurestiul, sub artere de circulatie, blocuri, biserici, monumente– care devin geografia sublima a cimitirului divin? Iar imensul schelet sa inceapa sa fie dezgropat, in timp ce Capitala se preschimba intr-o catacomba. Iata premisa grotesc-apocaliptica de la care porneste romanul Cu ou si cu otet. Un pretext pentru a sonda medii sociale, cutume, profesii, credinte, educatia si cultura anilor de. Politicul si societatea civila, vietii de zi cu zi, disperarile si sperantele romanilor. Avem astfel imaginea, prin Capitala sa, a unei Romanii in acelasi timp existente si posibile, in acelasi timp reale si metafizice, a Romaniei, in acelasi timp, postcomuniste si eterne, a Romaniei atee si crestine.“ (Florin Slapac)

„... am putea capata, de la Dan Persa, Romanul acestui deceniu. Iar daca altii i-o vor lua inainte, cu-atit mai bine tarii.“ (Horia Garbea)

„Dan Persa are capacitatea– specifica numai marilor prozatori– de a-si surprinde cititorii cu fiecare noua aparitie editoriala ce ii poarta numele.“ (Tudorel Urian)

Nr. de pagini : 336
Anul aparitiei : 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

22,91 lei
26,95 lei (-14,99%)
7,80 lei
12,00 lei (-35%)
Created in 0.1382 sec