Cuba continua
62,10 lei
69,00 lei (-10%)

Cuba continua

Cuba continua
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: Memorialistica
Preț: 62,10 lei
69,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cuba continua e un jurnal atipic de calatorie: fotografiile lui Cosmin Bumbut si textele Elenei Stancu spun povestea subiectiva a unui popor izolat si suspendat in timp.

Intr-un fel de lume paralela, intr-o tara izolata si suspendata in timp de un regim politic autoritar si controversat, oamenii au reusit cumva sa-si pastreze inocenta si fericirea, "nestricati" de o economie bazata pe consum. In lipsa masinilor, a tehnologiei si a vitezei, localnicii danseaza pe strazi, canta si rad cu pofta. Cuba continua este o poveste despre cubanezi, despre oamenii care stiu sa se bucure de soare, de apa, de muzica si de toate maruntisurile din jurul lor. Aici, viata isi urmeaza cursul firesc si se deruleaza lent, cu seninatate, lipsita de orice fel de frici, tensiuni si iritari. Razi, canti, dansezi si iubesti atunci cand iti vine sa faci asta.

"Cuba continua e un intreg alcatuit cu grija de doi oameni care au fost in Cuba si au, numai ca unul se exprima in imagini, celalalt in cuvinte. Exista niste corespondente stilistice si emotionale intre atmosfera din textele Elenei Stancu si cea din fotografiile lui Cosmin Bumbut. Cuba continua e o carte lucrata atent si este mai mult decat o suita de fotoreportaje: autorii au un fel de asupra cubanezilor, ambalata intr-un parcurs pseudoturistic (caci, in structura de adancime, avem de-a face cu povestirea unei calatorii)".
Mircea Vasilescu

Autori: Cosmin Bumbut, Elena Stancu
- Publicata in mai 2012
- Contine 264 de fotografii realizate de Cosmin Bumbut
- hardcover, 344 p, 240x270
- Bestseller, Recomandata, Ilustrata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Memorialistica

Created in 0.1185 sec