Culegere de chimie Anorganica si Fizica, pentru liceu si gimnaziu - Sinteze - Probleme - Teste. Contine CD

Culegere de chimie Anorganica si Fizica, pentru liceu si gimnaziu - Sinteze - Probleme - Teste. Contine CD
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Culegere de chimie Anorganica si Fizica, pentru liceu si gimnaziu, se adreseaza elevilor de liceu si de gimnaziu care doresc sa aprofundeze studiul chimiei anorganice si al chimiei fizice si care se pregatesc pentru concursurile de chimie, pentru examenul de bacalaureat si pentru admiterea in invatamantul superior, la facultatile care au ca disciplina de concurs chimia.

In secventa„Retineti” sunt prezentate cele mai importante informatii referitoare la notiunile chimice studiate si la compusii anorganici studiati. Sunt cuprinse si continuturi care nu sunt prezavute in programele de chimie in vigoare, dar care sunt intalnite la concursurile scolare de chimie. Secventa„Aplicatii” cuprinde probleme si teste cu diferite grade de dificultate.

Aplicatiile se adreseaza atat elevilor care doresc sa se initieze in studiul chimiei anorganice si al chimiei fizice, cat si elevilor care se pregatesc pentru performanta. Testele tip A presupun alegerea unui raspuns corect din cinci variante formulate. Testele de tip B presupun aprecierea ca fiind adevarata sau falsa pentru fiecare dintre cele trei afirmatii formulate.

Unele informatii pot fi utilizate la alcatuirea continuturilor unor cursuri optionale de chimie (CDS). In unele capitole sunt prezentate modele de rezolvare a problemelor. In ultima parte a lucrarii, sunt prezentate raspunsuruile la problemele si testele propuse, oferind elevilor posibilitatea de a-si verifica propriile rezolvari.

 „Chimie anorganica si fizica pentru liceu si gimnaziu - sinteze, probleme, teste” reprezinta o incercare de a pune la dispozitia celor int eresati un instrument de lucru eficient care sa incurajeze efortul de a intelege structura si comportamentul chimic al substantelor anorganice si unele aspecte ale reactiilor chimice.


Elena Alexandrescu prof. gr. I, Colegiul National"Mihai Viteazul" PloiestiAnul aparitiei: 2015
Nr. pagini: 384

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1110 sec