Culegere de Matematica pentru clasa a III-a

Culegere de Matematica pentru clasa a III-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata are ca noutate modificarea conceptiei privind predarea matematicii in sensul aplicarii unor noi metodologii de continut, ce se inscriu in cadrul general de adaptare la modificarile aduse de reforma in invatamant.
Continuturile acestei lucrari sunt prezentate gradat si se adreseaza tuturor categoriilor de elevi ai clasei a III-a, ajutandu-i sa realizeze o recapitulare si consolidare a cunostintelor intr-un mod cat mai eficient.
Lucrarea prezinta consideratii teoretice la notiunile de baza ale programei plecand de la situatii cotidiene intalnite de elev, prin modele de exercitii si probleme rezolvate, ce pot fi utilizate la sistematizarea si aprofundarea cunostintelor, cat si in activitati optionale.
Exercitiile si problemele aduc in prim plan teme de explorare– investigare, contexte problematice care favorizeaza dezvoltarea capacitatii intelectuale in studierea matematicii, organizarea unor activitati de invatare variate, adaptarea nevoilor individuale ale fiecarui elev, stimuland interesul, colaborarea si motivatia aplicarii matematicii in viata de toate zilele, astfel incat sa demonstreze cat de folosita este astazi, la orice pas, aceasta disciplina.
Speram ca suntem aproape de intentiile celor care vor folosi aceasta lucrare si le dorim mult succes.


Autori: Artur Balauca, Constantin Barbu, Daniela Orasanu, Doina Nechifor, Filareta Rumega, Ionela Hluscu, Mihaela Ungureanu, Vasile Avirvarei,
Format: 19x27cm
Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 158

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0996 sec