Culegere de matematica, pentru clasa a III-a (Valentin Diaconu)

Culegere de matematica, pentru clasa a III-a (Valentin Diaconu)
-15%
Preț: 15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 112
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Culegere de matematica, pentru clasa a III-a.
 
Insusirea notiunilor matematice este deosebit de importanta pentru formarea intelectuala a copiilor. Tendinta este de a corela notiunile matematice cu celelalte discipline si nu de a privi matematica precum o disciplina izolata si neatractiva.

O paleta de exercitii variate imbina calculul simplu cu notiunile de limbaj matematic. Noua tendinta a Testarilor Nationale este de a pune elevul in postura sa gandeasca, sa faca asociatii logice si sa coreleze elementele de logica cu exercitiile matematice.

Se observa o integrare a matematicii in cotidian. Logica matematica nu se limiteaza doar la o cale de rezolvare stricta si riguroasa, ci la accesarea unor parghii de gandire proprii, astfel incat rezolvarea sa fie viabila. Se incurajeaza gandirea euristica in rezolvarea problemelor si corelarea elementelor matematice.

Prin lucrarea de fata am incercat sa venim in ajutorul profesorilor, dar si al elevilor. Modificarile dese ale programei scolare si lipsa cartilor din unitatile scolare au pus de multe ori parintii, profesorii si elevii in situatii delicate. Astfel, am conceput o culegere de lucru care urmareste temele specificate in programa clasei a III-a.

Culegerea este adaptata programei in vigoare si poate servi drept un instrument de lucru eficient pentru toti elevii, indiferent de manualul de la clasa.

Exercitiile sunt pentru toate categoriile de elevi, astfel incat, oricare dintre ei poate sa aleaga exercitii in functie de nivelul personal.

Culegerea este un instrument de lucru valoros si pentru cadrele didactice. Profesorul gaseste, in paginile acestei culegeri, exercitii cu ajutorul carora poate consolida notiunile predate la clasa si in acelasi timp, poate selecta exercitii pentru obtinerea performantei scolare. Lucrarea de fata poate servi la conceperea testarilor initiale si finale prin varietatea problemelor cuprinse. Fiecare profesor poate concepe un test de evaluare selectand din aceasta lucrare exercitii si probleme care se adapteaza colectivului clasei.

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.