Culegere de Matematica pentru clasa a IV-a

Culegere de Matematica pentru clasa a IV-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor clasei a IV-a, oferindu-le sprijin in aprofundarea cunostintelor de matematica dobandite in ciclul primar.
Culegerea respecta prevederile programei scolare prin obiective, continut si accesibilitate si tine cont de cerintele psihopedagogice privind capacitatea de efort si de intelegere a elevului. Sunt prezentate cunostinte accesibile tuturor elevilor, gradate dupa dificultate si volum, asigurand cantitativ si calitativ pregatirea matematica a absolventului clasei a IV-a.
Lucrarea prezinta consideratii teoretice la notiunile de baza ale programei plecand de la situatii cotidiene intalnite de elev, prin modele de exercitii si probleme rezolvate, ce pot fi utilizate la sistematizarea si aprofundarea cunostintelor, cat si in activitati optionale.
Fiecare capitol da posibilitate elevului sa rezolve intr-o ordine fireasca subiectele propuse potrivit ritmului de lucru, in functie de ceea ce stie si ceea ce poate, venind in sprijinul lui si cu rezolvarea de exercitii si probleme, cat si probe de evaluare.
Ultimul capitol al lucrarii este rezervat concursurilor scolare, oferindu-le elevilor, parintilor si colegilor nostri modele ce tin de structura unor subiecte de concurs cu un grad sporit de dificultate. Rezultatele obtinute de unii participanti la concursuri de matematica evidentiaza faptul ca acestia sunt antrenati in competitii de un inalt nivel, unde isi dovedesc inteligenta si gandirea creatoare.


Autori: Artur Balauca, Vasile Avirvarei.
Anul aparitiei: 2010
Format: 19x27cm
Nr.pagini: 176

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1274 sec