Culegere de practica judiciara in materie de contencios administrativ si fiscal 2007

Culegere de practica judiciara in materie de contencios administrativ si fiscal 2007
Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Administrativ

DESCRIERE

Culegere de practica judiciara in materie de contencios administrativ si fiscal 2007. Culegerea reuneste cele mai semnificative decizii pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in materia contenciosului administrativ si fiscal, acestea acoperind diversitatea problemelor de drept solutionate din perspectiva dreptului material si din aceea a dreptului procesual.
Astfel, sunt analizate probleme de drept care vizeaza controlul de legalitate, actele administrative emise in temeiul unor legi de reparatie, administratia publica locala, informatiile de interes public, vanzarea spatiilor comerciale, functionarii publici si functia publica, litigiile privind dreptul securitatii sociale, achizitiile publice, contenciosul fiscal, litigiile in materia cetateniei, procedura civila in litigiile de contencios administrativ, sanctiunile pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti pronuntate in materia contenciosului administrativ.
Acolo unde este cazul, deciziile sunt insotite de note care indica modificarile legislative la care problema de drept urmeaza a fi raportata.
De asemenea, lucrarea cuprinde un index alfabetic, ceea ce faciliteaza accesul cititorului direct la informatia vizata.


Nr pagini: 896
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.