Culegere de probleme de geometrie pentru liceu

Culegere de probleme de geometrie pentru liceu
-35%
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 6,50 lei
10,00 lei (-35%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Lucrarea de fata a fost elaborata in conformitate cu programa scolara actuala, cu scopul de a veni in sprijinul elevilor de liceu, precum si profesorilor.

Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gandirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia.

Lucrarea are o densitate mare de probleme si exercitii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme, grupate mai multe sub acelasi enunt. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cat mai completa a capitolelor tratate, dandu-se posibilitatea elevului, ca prin repetitie si evaluare sa aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.

In prima parte a lucrarii sunt prezentate enunturile problemelor, grupate in mai multe capitole, referindu-se printre altele la vectori in plan si spatiu, coliniaritate, concurenta, paralelism, calcul vectorial in geometria plana, geometrie analitica.

In partea a doua a lucrarii sunt date rezolvari ale exercitiilor si problemelor mai dificile.

Fiecare capitol abordat se incheie cu cateva teste de evaluare, care ajuta elevul sa aprofundeze cunostintele insusite, sa-si dezvolte imaginatia, gandirea si creativitatea, si ajuta profesorul sa stabileasca gradul de insusire  de catre elev a cunostintelor din acel capitol.

Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adreseaza si elevilor care se pregatesc pentru concursurile de matematica, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utila pentru cercurile de elevi.

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1183 sec