Culoarea sentimentelor

Culoarea sentimentelor
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Romane
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In oraselul Jackson din  Mississippi, in anii’60, trei femei care in mod normal nu ar fi avut  nimic in comun se leaga printr-o prietenie incredibila. Ceea ce le apropie este un proiect secret care le primejduieste viata, o carte ce pune in discutie conventiile sociale considerate tabu ale vremii lor.

 Culoarea sentimentelor, romanul de debut al autoarei Kathryn Stockett, este ceea ce se cheama un fenomen literar: o carte care a fost respinsa de aproape cincizeci de editori si agenti, publicata in cele din urma de Penguin Group si primita cu un entuziasm extraordinar de librarii, cluburi de carte, bloggeri si critica literara.  Drepturile de traducere au  fost vandute in mai mult de 30 de tari, iar Steven Spielberg a decis sa implice studiourile DreamWorks in ecranizarea cartii.

Definita drept„magica“,„irezistibila“,„plina de umor“, Culoarea sentimentelor s-a mentinut in New York Times Best Sellers List timp de doi ani si s-a vandut in peste 7 milioane de exemplare doar in Statele Unite.

 
„Cele doua personaje principale de culoare se desprind din pagini ca si cum ar fi tridimensionale… Un roman care a castigat lozul cel mare.“

The New York Times

„Un roman care trebuie citit neaparat.“

Lire


Format carte: 13x20
Numar pagini: 512
An aparitie: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2384 sec