Cultivarea arbustilor fructiferi - Format CD (Colectia Afaceri la Cheie)

Cultivarea arbustilor fructiferi - Format CD (Colectia Afaceri la Cheie)
-10%
Autor:
Anul publicării: 2011
Categoria: Agricultura
Preț: 89,27 lei
99,19 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Afaceri la cheie profitabile cu 11 specii de arbusti fructiferi: catina, capsuni, coacaze, zmeura, afine, mure, agris, smochine, soc, coarne, trandafir de dulceata)

Cultivarea de arbusti fructiferi este una dintre putinele afaceri la cheie care au ramas inca practic neexploatate in Romania. Cererea este cat se poate de mare, mai ales in mediul urban, iar concurenta practic nu exista!
Usor de cultivat, fructele de padure continua sa fie o delicatesa si unele dintre acestea sunt considerate adevarate panacee. De fapt, aici este intreaga oportunitate a acestei afaceri la cheie.

7 argumente in favoarea unei afaceri la cheie cu catina, capsuni, coacaze
1. Sunt fructe care se obtin rapid, fara bataie de cap. Catina, catina alba, capsuni, coacaze, mure sunt fructe cautate pe piata, usor de distribuit la un pret avantajos.

2. Investitia intiala este nesemnificativa: Desigur depinde de cat teren dispuneti, de ce tip de arbusti doriti sa cultivati si de la ce nivel doriti sa demarati afacerea. Dar, spre exemplu, daca doriti sa porniti afacerea ca o activitate de weekend, cu 150 de euro va puteti asigura o cultura de 450 de arbusti fructiferi.

3. Este o activitate simpla si placuta.

4. Este o afacere la cheie profitabila. Fructele “de padure” - catina, catina alba, capsuni, coacaze - sunt foarte cautate si se vand destul de scump.

5. Concurenta nu exista. Catina, catina alba, zmeura, capsuni sau coacaze proaspete sa gasesc cu greu in piete si supermarket-uri si de cele mai multe ori pretul lor este foarte mare din cauza importului din alte tari.

6. Beneficiati de toate informatiile necesare demararii si dezvoltarii acestei afaceri la cheie.

7. Obtineti rapid si la un pret avantajos toate informatiile necesare acestei afaceri la cheie.Iata contextul in care veti activa demarand o astfel de afacere la cheie si elementele care o fac sa fie extrem de atractiva in Romania de astazi:

    Consumatori directi (care vin in piete)
    Engrosistil locali sau vanzatori de fructe cu amanuntul
    Cofetarii-patiserii
    Supermarket-uri
    Restaurante din zona dvs.
    Prin colaborari cu producatorii de iaurturi, sucuri de fructe, dulceturi, siropuri
    Catre producatorii de produse cosmetice naturale sau de tip plafar.Format: CD
Anul aparitiei: 2011
Autor(i): dr. Dorin Hoza, ing. Marian Velcea

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

225,63 lei
250,70 lei (-10%)
Created in 0.1051 sec