Cum indrumam copilul in viata duhovniceasca

Cum indrumam copilul in viata duhovniceasca
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Religie
Preț: 7,20 lei
8,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea impleteste invataturile patristice ortodoxe cu sugestii practice adresate parintilor; din aceasta impletire a rezultat o carte care nu este numai o sursa de inspiratie, ci si o lectie de bun simt. Pentru a zugravi atat virtutile crestinesti, cat si metodele de a favoriza dezvoltarea lor in sufletele copiilor, Elizabeth White se sprijina pe bogata ei experienta de profesoara, mama si credincioasa ortodoxa devotata.
Fiecare capitol se incheie cu o lista de idei practice pe care orice parinte poate incerca sa le aplice, pentru a sprijini cultivarea unor calitati de caracter precum atentia si concentrarea. Aceasta carte, care este un mic tezaur, s-ar putea intitula:„Ce au de spus Sfintii Parinti despre arta de a fi parinte”.
Studiul de fata este si un manual care ii va ajuta pe parinti, pe profesori si pe toti cei care se ocupa de copii si au grija de ei sa creeze un context potrivit, o atmosfera care sa favorizeze promovarea unei atitudini ortodoxe fata de sine, fata de ceilalti, fata de lume si fata de Dumnezeu.
Cartea aceasta (care se afla acum la a doua editie, cea dintai aparand in 2007 sub titlul de Taramul minunilor) a fost scrisa avandu-se in vedere educatia copiilor pana la varsta de opt ani.

Traducere din limba engleza de Luminita-Irina Niculescu


Format: 13x20 cm
An aparitie: 2012
Pagini: 112

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1298 sec