Cum poate fi depasit - Sentimentul de vinovatie

Cum poate fi depasit - Sentimentul de vinovatie
Preț: 10,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-9302-09-2
Editura:
Pagini: 123
Categoria: Altele

DESCRIERE

Cuprins:

Prefata
1. Ce este sentimentul de vinovatie
2. Care sunt efectele sentimentului de vinovatie?
3. Ceilalti si sentimentul de vinovatie
4. Sentimentul de vinovatie si alte probleme inrudite
5. Tipuri speciale ale sentimentului de vinovatie
6. Sentimentul de vinovatie - solutii partiale
7. Depasirea sentimentului de vinovatie

Descriere:

Am tinut adeseori conferinte pe tema sanatatii mintale, pentru publicul larg. Cea mai incitanta parte a acestor conferinte o alcatuiesc intrebarile si raspunsurile, care urmeaza expunerii mele. Aceste intrebari arata ce anume este important pentru cei din sala, precum si nivelul lor de intelegere privind cele discutate.
De cate ori am vorbit despre vinovatie, intrebarile puse de ascultatori au indicat existenta unor confuzii in privinta acestei emotii suparatoare. De fapt, si literatura consacrata vinovatiei contine numeroase confuzii. M-am hotarat sa scriu aceasta carte pentru a face putina ordine in haos. Am dorit sa precizez indeosebi ca se impune sa facem o deosebire categoricl intre invinovatire, pe care o consider, in esenta, o emotie neconstructiva, si, opusul ei, o emotie benefica, - remuscarea constructiva.
Am dorit totodata sa raspund la numroase intrebari interesante despre vinovatie, pe care mi le-au adresat, de-a lungul anilor, atat ascultatorii, cat si pacientii. Astfel se explica forma de intrebari si raspunsuri pe care am adoptat-o in acesta carte.
Exemplificarile mi-au fost furnizate de pacientii mei si le-am inclus cu deplinul lor accord.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.052 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.