Cum sa ai intotdeauna dreptate. Al doilea mic tratat pentru intelectuali agasati

Cum sa ai intotdeauna dreptate. Al doilea mic tratat pentru intelectuali agasati
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Motivational
Preț: 19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cum sa ai intotdeauna dreptate. Al doilea mic tratat pentru intelectuali agasati. Cartea pe care o tii in mana, draga cititorule si stimata cititoare, este cel dintai GHID DE CONVERSATIE care a ajuns pe piata– adica o lucrare in care se relateaza, dupa stiinta si credinta autorului, opiniile care pot fi adoptate despre oricare subiect de pe lume. Pentru a le descoperi mai usor, volumul este impartit in cinci mari sectiuni, corespunzand marilor domenii de interes ale speciei umane, adica:
Structura cartii este simpla. Pe o pagina gasiti o parere, pe cea alaturata punctul de vedere opus: la pagina 41 sunt trecute toate argumentele in favoarea unui mod de viata vegetarian; la pagina 39 puteti citi o pledoarie la fel de vehementa pentru alimentatia cu carne. Un al doilea exemplu: la pagina 43 cititi in ce fel Sean Connery va ramane pentru eternitate adevaratul interpret al lui James Bond. La pagina 45, in schimb, vor avea parte de multumire cei care il considera pe Roger Moore cel mai bun 007 al tuturor timpurilor. Al treilea exemplu: la pagina 158 se discuta in ce fel incalzirea globala a climei, provocata de om, este un fapt stiintific demonstrat. La pagina 160 se argumenteaza convingator ca incalzirea globala a climei, provocata de om, nu este decât ipoteza necoapta a câtorva fosile ecologiste ticnite.
Dar la ce bun? Si in acest caz putem avea doua pareri. Pe de o parte as dori sa va ofer o imagine de ansamblu asupra celor ce se petrec in lumea conversatiilor alese– dupa cum spuneam: asemanator cu programele de opera si de teatru ori cu ghidurile turistice, care aduc venituri atât de importante librariilor noastre. Mi se pare ca aparitia cartii umple un gol foarte vechi.

Autor:    Hannes Stein
Titlu original:    Immer Recht Haben
Traducere de:    Mihai Moroiu
Numar pagini:    288
Format:    107 x 178

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1228 sec