Cum sa ajungi in top pe Google

Cum sa ajungi in top pe Google
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Bussines
Preț: 15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cum sa ajungi in top pe Google - Tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare

Majoritatea cautatorilor pe internet nu trec de primele doua pagini pe Google si nu dau click pe linkurile sponsorizate, asa ca faptul de a fi in topul rezultatelor standard de cautare va poate transforma literalmente afacerea. A avea site-ul in topul primelor zece rezultate de cautare este echivalent cu a avea un magazin la intrarea in cel mai mare mall din istorie, in timp ce a va situa in afara topului primelor 20 de rezultate inseamna ca veti trai frustrarea pe care v-o poate provoca un magazin gol, cu putini clienti si cifre de afaceri scazute.
Optimizarea pentru motoare de cautare (sau SEO– Search Engine Optimization) presupune facilitarea indexarii site-ului dumneavoastra de catre toate motoarele de cautare si imbunatatirea pozitiei in clasamentele acestora. Cum sa ajungi in top pe Google este prima carte ce abordeaza toate aspectele marketingului motoarelor de cautare printr-o metodologie simpla, in sapte pasi, verificata si testata in relatiile cu clientii mari sau mici, inclusiv cu Amazon sau Microsoft. Menita sa fie atat accesibila incepatorilor, cat si suficient de generoasa pentru specialistii avizati ai domeniului, cartea contine numeroase studii de caz ample si acopera ideile emergente in cadrul optimizarii cautarii locale din Web 2.0, dar si al viitorului cautarii ca atare.
Va invitam sa descoperiti cum va puteti atrage cautatorii prin expresii viabile, cum puteti facilita indexarea site-urilor si a paginilor, cum trebuie sa desfasurati campania SEO la nivelul pregatirii paginilor, dar si cum sa urmariti si sa reglati campania SEO astfel incat sa castigati mai multi bani online. Cartea de fata poate constitui cea mai buna investitie pe care ati facut-o vreodata in site-ul si in afacerea dumneavoastra.

Cuprins:
Cuvant inainte
Partea I. Pregatirea
In ce consta castigul
Metoda celor sapte pasi
Studiul de caz Cum sa ajungi in top pe Google
Partea a II-a. Metoda celor sapte pasi

Faza I. Planificarea si pregatirea

Pasul 1 - Expresii viabile
Pasul 1 - Facilitatea indexarii

Faza II. Campania seo
Pasul 3 - Pregatirea paginilor
Pasul 4 - Anexarea linkurilor
Pasul 5 - Plata pozitiei
Pasul 6 - Alcatuirea hartii

Faza III. Intretinerea permanenta
Pasul 7 -  Urmarirea si reglarea
Ajungerea in top
Postfata
Index

Anul aparitiei: 2010
Nr.pagini: 256

An aparitie: 2010
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 256

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1505 sec