Cum sa fii fericit tot timpul (Paramhansa Yogananda)

Cum sa fii fericit tot timpul (Paramhansa Yogananda)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Motivational
Preț: 17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cum sa fii fericit tot timpul de Paramahansa Yogananda. In timp ce vei explora notiunile de Karma, moarte si reincarnare, ce le vei regasi in paginile acestei lucrari, vei descoperi ca fi ecare dintre ele are multe sa te invete, cum sa faci fata in fi ecare zi provocarilor ce apar in viata ta. In plus de aceasta, pe masura ce te vei afunda in aceasta lucrare, iti vei recunoaste Calea, din ce in ce mai clar si vei simti o bucurie interioara care iti va imbogati viata.

Maestrul Paramhansa Yogananda (1893– 1952) este poate unul dintre cei mai cunoscuti si adorati Maestrii de Yoga ai secolului XX, fi ind unul dintre primii invatatori care au adus Yoga in Occident. Yogananda ne vorbeste despre o experienta interioara directa cu Divinitatea, denumita de el„Realizarea sinelui”. Yogananda a daruit invataturi care iti pot imbogati viata cu inspiratie Divina si care iti pot calauzi pasii pe Calea evolutiei spirituale. Invataturile sale sunt universale si ofera o metoda practica de trezire interioara.

Teodor Vasile, D. Sc., Ph. D., Psy. D.

Descopera secretele fericirii interioareFericirea este mult mai usor de descoperit decat crezi– daca o cauti in locul po-trivit. In aceasta carte Paramhansa Yogananda, unul dintre cei mai importanti mae? tri spirituali ai secolului XX? i autorul cartii Autobiografi a unui yoghin, aduce o viziune dinamica asupra adevaratei fericiri, bazata pe intelegerea faptului ca aceasta se gaseste inlauntrul propriului nostru sine. Invata cum sa:

• Alegi sa fi i fericit in orice circumstante

• Practici deprinderea de a fi  fericit

• Identifici obiceiurile care iti fura fericirea.

Fericirea este temelia pentru succesul in relatii, in cariera si in orice aspect al vietii tale.

Traducator: Florentina Bratfanof
Format: 140 x 175 mm
Nr. pagini: 120 
Vezi și alte cărți: Timpul, Fericit

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0929 sec