Cum sa ne invingem teama

Cum sa ne invingem teama
-18%
Autor:
ISBN: 973-46-0041-9
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 160
Categoria: Altele
Preț: 13,04 lei
15,90 lei (-17,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cuprins:
Atacul de panica - Tulburarea de panica - Tulburarea anxioasa - Agorafobia - Fobia specifica - Fobia sociala - Reactia acuta la stres - Tulburarea de stres posttraumatic - Tulburarea obsesiv-compulsiva - Tulburarea anxioasa organica - Tulburarea de adaptare (cu anxietate)

Descriere:
Prefata de Marie Georgescu.
Fiecare dintre noi poate fi afectat de tulburari psihice, surse ale unui disconfort major si ale deteriorarii calitatii vietii. Lucrarea atrage atentia asupra seriozitatii acestor tulburari si, in acelasi timp, opunind grimasei un zimbet optimist, elimina teama ce se opune de multe ori deciziei de a apela la un ajutor specializat. Printr-o abordare senina, la obiect, insotita de istorioare, imagini sugestive si sfaturi deosebit de utile, autorul reuseste sa ofere cititorului un instrument necesar in lupta cu anxietatea - un "prieten" care de obicei intra in viata noastra nepoftit si adesea uita sa mai plece.
"Stiati ca tulburarile anxioase sint cele mai frecvente tulburari psihiatrice? Ca anxietatea, frica, este una dintre emotiile cel mai greu suportate de om, care genereaza o suferinta teribila si afecteaza capacitatea de adaptare si relatiile cu ceilalti? Bogata in exemple, studii de caz, scrisa fara pretentii inutile de stiintificitate, cartea este ghidul practic de care aveti nevoie pentru a invinge acest inamic - anxietatea." Marie Georgescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1319 sec