Cum sa obtii usor un loc de munca

Cum sa obtii usor un loc de munca
-14,9%
Editura:
Pagini: 128
Categoria: Altele
Preț: 8,08 lei
9,50 lei (-14,95%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

Lupta pentru obtinerea unui loc de munca este mai dura ca oricand. Cei angajati in aceasta lupta sunt si ei mai pregatiti ca niciodata. Victoria depinde de armele cu care sunt inzestrati "luptatorii", respectiv de cunosintele solide ale acestora cu privire la modul de abordare a "confruntarii".

Scris de doi manageri de personal cu experienta, Cum sa obtii usor un loc de munca este un excelent indrumar pentru cei care doresc sa-si gaseasca o slujba. Simpla, practica si usor de citit, cartea:

ofera celor interesati sfaturi privitoare la modul in care trebuie organizata cautarea unui loc de munca
prezinta planuri de actiune eficiente, care tin seama de conjunctura actuala a pietei fortei de munca
furnizeaza informaiii utile referitoare la aspectele activitatii de gasire si obtinere a unei slujbe, incepand cu elaborarea cererii de serviciu si terminand cu evidentierea aptitudinilor dumneavoastra.

Abia ati iesit de pe bancile scolii si doriti sa lucrati? N-ati Iucrat o vreme si doriti sa va reangajati? Daca da, cititi aceasta carte. Ea va va ajuta sa valorificati la maximum posibilitatile de care dispuneti si sa evitati capcanele care va rapesc din timpul, efortul si banii dumneavoastra atat de pretiosi.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1320 sec