Cum sa stimulati zilnic inteligenta copiilor vostri - Faimoasa metoda Feuerstein

Cum sa stimulati zilnic inteligenta copiilor vostri - Faimoasa metoda Feuerstein
PRP: 17,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 13,13 lei
Diferență: 4,37 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2007
Pagini: 144
Format: 120x165 mm, coperta

DESCRIERE

Cum sa stimulati zilnic inteligenta copiilor vostri - Faimoasa metoda Feuerstein.

Cum va fi când va creşte? Ce meserie îşi va alege? Va avea o căsătorie fericită? O viaţă aventuroasă? Va reuşi să se realizeze profesional? Iată doar câteva dintre întrebările care macină un părinte. Şi, pe lângă acestea, poate cea mai importantă dintre toate: cum pot să îl ajut? Ceea ce putem oferi copiilor noştri este tocmai capacitatea de a depăşi orice obstacol sau situaţie dificilă, siguranţa de a şti să îşi găsească resursele în a înfrânge condiţiile cele mai ostile, chiar şi atunci când problema pare imposibil de rezolvat. Iar această atitudine se deprinde la vârsta copilăriei.

Cum să stimulaţi zilnic inteligenţa copiilor voştri vă învaţă, pas cu pas, cum puteţi să vă ajutaţi copilul: medierea atenţiei, a limbajului, a capacităţii de abstractizare, a comportamentului, a memoriei sau a interogaţiei sunt doar câteva dintre secretele împărtăşite de această carte.
Să nu uităm niciodată că inteligenţa este un har care se poate învăţa...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0582 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.