Cum sa vinzi mai mult pe internet

Cum sa vinzi mai mult pe internet
-24,9%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 7,43 lei
9,90 lei (-24,95%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cum sa vinzi mai mult pe internet de David Boronat. Acel Internet in care utilizatorul reprezenta centrul preocuparilor noastre a ajuns sau ar trebui sa ajunga la final. Am petrecut suficient de mult timp concentrandu-ne toata energia pe nevoile unui utilizator ideal, fara a fi obtinut prea multe rezultate pana in acest moment. Axul central al prezentelor noastre in mediul on-line nu mai poate fi utilizatorul, ci transformarea acestuia in client.

Pentru aceasta, este esential sa facem un pas inainte si sa scoatem la lumina acel instinct comercial pe care il purtam in interiorul nostru. A sosit momentul sa punem la lucru persuasiunea, disciplina cheie care ne poate ajuta sa ii convingem pe utilizatori si sa ii facem pe acestia sa parcurga paginile site-ului nostru pana la transformarea lor in clienti.
Aceasta carte reprezinta un ghid util in actualizarea paginii dumneavoastra web, care se va transforma in noua dumneavoastra strategie comerciala si in principala sursa de crestere a afacerii. Un ghid util, simplu si, mai presus de orice, eficace, in care veti intalni peste 100 de idei concrete despre cum va puteti imbunatati performantele on-line.


Editura Corint
Aparitie: 2010
Numar pagini: 152
Format: 15 x 23 cm
Vezi și alte cărți: Internet

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.1616 sec