Cunoaştere şi intuiţie - spiritualitatea fascinantă a Egiptului antic

Cunoaştere şi intuiţie - spiritualitatea fascinantă a Egiptului antic
-10%
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2005
Pagini: 128
Format: 13x20cm

DESCRIERE

Cunoaştere şi intuiţie - spiritualitatea fascinantă a Egiptului antic - Max Guilmot. Cunoaştere şi intuiţie.

Valea Nilului râmane leagănul principal al unei spiritualităţi profunde. Şcolile iniţiatice moderne autentice au ca sursă de inspiraţie o tradiţie prestigioasă, care este în bună parte egipteană. Totuşi, mărturiile acestei continuităţi spirituale au lipsit până acum. De aceea, istoricii se mărginesc adesea doar la o descriere superficială a monumentelor, iar o asemenea prezentare nu poate revela nimic esenţial despre instituţiile fundamentale ale omului din vechime. Trebuie să priveşti printre fisurile unei civilizaţii şi să studiezi cu atenţie anumite documente insolite, pentru a putea să descoperi răspunsurile date de către antichitate la problemele metafizice majore ale omului de ieri şi de astăzi.
Lucrarea eminentului egiptolog Max Guilmot ne revelează cunoştinţele vechilor egipteni despre energiile invizibile ale naturii, aura bioenergetică, vindecările spirituale, dedublări, premoniţii şi previziuni, apariţii ale unor fiinţe din dimensiunile subtile ale manifestării, stări de transă şi extaz.
Aplecându-ne asupra mesajului spiritual al Egiptului antic, conştiinţa noastră va găsi răspunsuri valabile la problemele fundamentale ale omului, pe care civilizaţia modernă nu i le va putea furniza niciodată.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.