Cunoasterea lui Dumnezeu prin mijlocirea firii vazute

Cunoasterea lui Dumnezeu prin mijlocirea firii vazute
-10%
Editura:
Categoria: Religie
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta carte incearca sa aduca inaintea cititorilor ganduri cu putere sfintitoare care deslusesc calea catre pecetea duhovniceasca tainuita de Dumnezeu in intreaga fire vazuta.
Noi insine cunoastem din marturia constiintei ca foarte adesea suntem atat de legati de lanturile
„intelesurilor celor salbe ale lumii” (Galateni 4, 3), incat suntem pe deplin orbi in a vedea cuvintele
dumnezeiesti din fapturi. Domnul a dat fiinta lumii intregi si a invesmantat-o cu dragostea Sa atotsmerita, dar si atotbiruitoare. Apropierea de aceste cuvinte vesnice din zidiri nu se poate savarsi decat prin stradania implinirii poruncilor evanghelice, deoarece intru ele este ascunsa plinatatea vietuirii Mantuitorului Hristos. Prin truda si sarguinta de a tine poruncile lui Dumnezeu, omului i se raspunde daruindu-i-se din viata Dumnezeului-Om si astfel se savarseste o taina de necuprins cu mintea, iar faptura omeneasca dobandeste singurul lucru dupa care inseteaza pana in strafundurile fiintei– infierea dumnezeiasca. Tocmai din aceasta pricina sensibilitatea Sfintilor nu este supusa stricaciunii, ci este una lucratoare intru Adevar, fiind insasi delicatetea prin care Duhul Sfant suspina pentru toata faptura. Asa se face ca graiurile lor sunt adevarate calauze in lumea frumusetilor zidite de Dumnezeu.
Cuvinte de acest fel se impletesc in cartea de fata, ea fiind alcatuita din meditatii si stihuri ale Sf. Ignatie Briancianinov, din viata si rugaciunile Fericitului Trifon Turkestanov.

Nr. de pagini : 144
Anul aparitiei : 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1462 sec