Curs de desen
23,66 lei
28,85 lei (-17,99%)

Curs de desen

Curs de desen
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Curs
Preț: 23,66 lei
28,85 lei (-17,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Curs de desen de Gregg Braden. Volumul are la baza cursul pe care profesorul Traian Bradean l-a predat la Institutul de Arte Plastice din Bucuresti si este ilustrat cu desene realizate de autor. Pornind de la teoria desenului si a picturii, lucrarea analizeaza semnificatia si importanta desenului in raport cu compozitia suprafetei tabloului si cu expresivitatea cromatica a acestuia.

„O carte de invatatura, o gramatica a desenului, un indreptar pentru stiinta compunerii suprafetei paginii, respectiv tabloului, multe sugestii de a citi limbajul semnelor si semnificatiilor lor, o confirmare, dar si o delectare pentru cei ce au trecut prin aceste rigori si, in ultima instanta, un veritabil alfabet pentru cei aflati la inceput de drum. O carte ce n-ar trebui sa lipseasca din bibliografia viitorilor profesionisti in domeniul artelor vizuale.” (Ion Lazar)

Cuprins: Cadrul vizual– elemente componente si efecte ale relatiilor dintre ele• Segmentele si reperele anatomice• Exprimarea planurilor in spatiu prin mijlocirea valorii• Efectul contrastului simultan– valoric si cromatic• Consideratii generale asupra culorii


 
ANUL APARITIEI: 2010
NUMAR PAGINI: 136
FORMAT: 160x235
Vezi și alte cărți: Desen

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1107 sec