Curs practic de Ju Jitsu
36,90 lei
45,00 lei (-18%)

Curs practic de Ju Jitsu

Curs practic de Ju Jitsu
-18%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Sport
Preț: 36,90 lei
45,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Arte martiale prin excelenta, tehnicile Ju Jitsu sunt folosite astazi atat de armata, cat si de politie, iar ca arta si-au regasit scopul initial de dezvoltare personala, fizica, mentala si spirituala.

Tehnici de autoaparare si evolutie spirituala

Ju Jitsu este un sistem de lupta si dezvoltare personala ce provine din stilurile traditionale de arte martiale ale samurailor si ninja din Japonia. Sistemul ne introduce treptat in studiul artelor martiale, plecand de la simplu catre complex si de la usor catre greu, dezvoltand treptat un centru de incredere si putere bazat pe experienta si efort personal. Facand parte din pregatirea razboinicilor orientali in antichitate si dezvoltand prin flexibilitatea care-i confera si numele (ju– suplete, jutsu– tehnica) tehnici mereu adaptate, Ju Jitsu a intrat in patrimoniul universal ca arta si in lumina scenei ca sport, ocupandu-se de rolul pe care l-a avut initial ca arta a dezvoltarii personale si spirituale si renuntand la latura distructiva, de razboi.

Sistemul Ju Jitsu incepe cu tehnici simple de autoaparare, aplicabile imediat, adaptate realitatii, continua pe nivelul superior in sport si competitivitate, pentru ca mai apoi sa se ocupe de tehnici speciale care includ kinetoterapie si practici spirituale.

Prin natura omogena si caracterul unitar Ju Jitsu accepta orice tehnica eficienta si o preia respectand in primul rand nucleul sau pragmatic care ii spune sa primul loc scopul pentru care este folosit, autoapararea si dezvoltarea armonioasa.


Anul aparitiei: 2012
Numar de pagini: 96
Format: 24 x 16,5 cm
Interior: Mediaprint 130g/mp
Coperti: cartonate, lacuire selectiva

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1162 sec