Cursa terorii

Cursa terorii
-20%
ISBN: 9786068134987
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Proza Diversa
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Un nou thriller politic exploziv semnat Joel C. Rosenberg - Cursa terorii. Si, asa cum spune chiar autorul...„sa ne fereasca Dumnezeu ca intamplarile din el sa devina vreodata realitate”.

PRETUL PETROLULUI ATINGE UN NIVEL RECORD...
in Irak se ridica un nou dictator, China ameninta Taiwan, Coreea de Nord este pregatita sa atace Coreea de Sud, iar Israelul incearca cu disperare sa termine ridicarea celui de-al Treilea Templu, lasand intreaga regiune sa se clatine pe marginea Apocalipsei.

GLOBUL STA PE UN BUTOI DE PULBERE GATA SA EXPLODEZE...
iar al doilea mandat al presedintelui american James MacPherson e pe sfarsit. Batalia electorala dintre cei care vor sa ii ia locul este una dintre cele mai contestate din istoria americana. Cine va conduce in urmatorii patru ani o tara profund ravasita? Si ce rol va juca SUA in ultimele zile ale istoriei?

SERVICIILE SECRETE...
afla despre un plan terorist de asasinare a unuia dintre candidati– dar care? Cine va fi eliminat? Pot fortele americane sa-i opreasca pe teroristi inainte ca milioane de oameni sa-si piarda vietile?

„Romanele lui Rosenberg par desprinse din titlurile de pe prima pagina a ziarelor de maine.” Washington Times    Numar pagini:    464
    Numar volume:    1
    Format:    107 x 178 mm
    Aparitie:    Jun 2010
Vezi și alte cărți: Cursa

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Created in 0.1115 sec