Daca iti pasa de copilul tau
18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)

Daca iti pasa de copilul tau

Daca iti pasa de copilul tau
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Familie
Preț: 18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Subiectul lucrarii este analiza aspectelor dezvoltarii psihice la copiii in varsta de 0-20 ani. Scopul este unul practic: parintii sunt informati si sfatuiti cum sa se comporte cu copiii lor in functie de particularitatile varstei. Sunt analizate detaliat relatiile dintre adulti si copii (bunici-parinti, bunici-copii, parinti-copii, copii-copii, parinti-profesori-copii, copil-parinte unic, copil-parinte vitreg etc). Problemele cele mai frecvente ce pot aparea pe parcursul educarii copilului, c?t si motivele care le-au generat sunt discutate si cautate cai de rezolvare a lor. Sunt descrise si cele mai frecvente tulburari psihice intalnite la copil.
Cartea cuprinde sfaturi utile pentru punerea la punct a unui sistem de ingrijire a copiilor: Nu il trata ca egalul tau, oric?t de matur este, lu?ndu-l drept confident. Nu il incarca cu griji, indoieli, vinovatii care nu sunt ale sale, cu insecuritate emotionala. Da-i voie sa se dezvolte emotional matur si increzator si gaseste-ti sprijinul emotional de care ai nevoie in compania unui adult.

Multi parinti reusesc sa-si faca treaba destul de bine daca:

- constituie un model demn de urmat;
- formeaza un front comun cu mama ? tata;
- au o atitudine previzibila si ferma fata de reguli;
- sunt sinceri si afectuosi cu copiii lor.

Parintii rezonabili nu vor ascultare oarba din partea copiilor si nu vor sa-i dirijeze dupa vointa lor. Arta educatiei consta in a nu impune cerintele necesare cu forta, ci in a-i explica copilului necesitatea lor, cat si in a-i da copilului libertatea de a alege din mai multe variante.

Anul aparitiei: 2010
Nr.pagini : 272

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1185 sec