Dacia sacra

Dacia sacra
-10%
Preț: 13,95 lei
15,50 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 254
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Dacia sacra

Pe linia cerecetărilor întreprinse de B.P.Hasdeu, N.Iorga, V.Pârvan, Gh.Brătianu ş.a., istoricul şi filologul Eugen Lozovan (fost profesor la Universitatea din Copenhaga) încearcă să lumineze viaţa, mentalitatea, credinţele şi raporturile populaţiei romanizate din Dacia cu „barbarii” şi cu Bizanţul în cursul primului mileniu de înfiripare şi afirmare a poporului român (sec.IV-XIV).

Apreciate de mari savanţi ai lumii, pentru rigurozitatea ştiinţifică şi sugestiile oferite, studiile sale dau contur unei lungi perioade înnegurate a istoriei naţionale, relevând importantul rol cultural şi politic jucat de dacii romanizaţi în asamblu evului mediu european.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Istorie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.