Dacii de-a lungul mileniilor

Dacii de-a lungul mileniilor
-10%
ISBN: 973-85043-6-8
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 294
Format: 14x20 cm
Categoria: Carti diverse
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Dacii de-a lungul mileniilor.

Teoria dacologului Dumitru Bălaşa, sprijinindu­se pe o bibliografie amplă, are meritul de „a lăsa să vorbească mai mult textele, documentele şi alte citate, prin puterea lor de convingere”. Este vorba de o nouă citire a tuturor textelor, din antichitatea greco­latină până în zilele noastre, şi punerea lor în lumina adevăratei perspective ştiinţifice. Cercetătorul propune o idee de mare impact în lumea ştiinţifică şi anume ideea continuităţii spiritualităţii traco­dacice transmisă de­a lungul mileniilor, până în zilele noastre.
Preot cercetător Dumitru Bălaşa vede în România dacică vatra a ceea ce se numeşte „Vechea Europă”, o entitate culturală, focar de spiritualitate în spaţiul carpato­mediterano­asiatic, axată pe o societate patriarhală, teocratică, paşnică, iubitoare şi creatoare, care a precedat cu câteva milenii civilizaţia sumeriană.

REVIEW-URI

Rating general
4
2 review-uri
5 stele
0
4 stele
2
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
4
vezi si Getica si etc. ale lui V.Parvan cu ale lui de inteles erori pt. anii 1920 pacat cu hotii din sistemul actual care raspund de asa zisele cercetari arheologice .la un sit declara 3 constantini de bronz si 4 fracmente de ceramica cind la sapa un taran fara aparatura scoate piese de valoare.propun sa lasam particularii sa caute si vom avea muzeele mai bogate
4
o carte ce merita citita , sigur o istorie ne predata in scoala a poporului roman

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.1191 sec