Dan Gulea - Limba si literatura romana. Fise de lucru de predare-invatare diferentiata, pentru clasa a IX-a - Semestrul I

Dan Gulea - Limba si literatura romana. Fise de lucru de predare-invatare diferentiata, pentru clasa a IX-a - Semestrul I
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Gramatica
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Caietul de Fise de lucru diferentiate pentru clasa a IX-a la limba si literatura romana este structurat pe trei principale niveluri de competente: initiere (ameliorare sau recuperare), unde un raspuns adecvat va fi notat cu maximum nota 6; consolidare (sau aplicare), corespunzand unui nivel mediu de performanta (raspunsul de nota 8); si aprofundare (extindere sau performanta), pentru un raspuns de nota 10.

Temele propuse pentru semestrul I sunt precedate de o serie de exercitii de recapitulare initiala; apoi, fiecare tema are 4 sectiuni: fisa noilor cunostinte (reactualizare, intelegere, fixare), fisa de formare a abilitatilor de invatare (consolidare, aprofundare, ameliorare), o tema pentru acasa si o fisa de recapitulare (cu exercitii de consolidare, aprofundare si ameliorare).

Un test de autoevaluare a fost considerat necesar la finalul fiecarei sectiuni, fiind urmat de sugestii de rezolvare pentru exercitiile propuse in cadrul temei. Ultima parte este alcatuita dintr-o fisa de pregatire a tezei semestriale, lucrarea incheindu-se cu o necesara bibliografie.


Anul aparitiei: 2015
Nr. pagini: 128

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1226 sec