Daniela Berechet - Comunicare in Limba Romana, pentru clasa pregatitoare. Modalitati de lucru diferentiate (CONSOLIDARE)

Daniela Berechet - Comunicare in Limba Romana, pentru clasa pregatitoare. Modalitati de lucru diferentiate (CONSOLIDARE)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 144
Categoria: Generalitati
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Comunicare in  limba romana - Clasa pregatitoare este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M. E. N. prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013.

Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar datorita sugestiilor metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.

Bogatul material iconografic si sectiunile speciale de invatare prin joc si careuri, nu numai ca usureaza procesul invatarii, dar il fac si mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si care se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2016
Autori: Daniela Berechet, Iuliana Filfanescu, Constantin Filfanescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2716 sec