Daniela Berechet - MATE 2000 - CONSOLIDARE. Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a III-a. Modalitati de lucru diferentiate

Daniela Berechet - MATE 2000 - CONSOLIDARE. Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a III-a. Modalitati de lucru diferentiate
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Matematica
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Matematica - Clasa a III-a este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M. E. N. prin O. M. nr. 5003/02. 12. 2014.

Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar Sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii si jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar prin sugestiile metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.

Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Editia a II-a.
Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1438 sec