Daphne Du Maurier, Casa de pe tarm

Daphne Du Maurier, Casa de pe tarm
-14,9%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Romane
Preț: 6,55 lei
7,70 lei (-14,94%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In centrul povestii sta straina experienta a lui Dick Young. Sosit in casa unui prieten, el accepta sa testeze un drog, cu proprietatea stranie ca medicamentrul il transporta cu sase sute de ani inapoi in trecut. Astfel, Dick devine martor la evenimente care au prea putin de-a face cu propria lui realitate. Insa, cand personajul ajunge sa se implice afectiv, nutrind sincera afectiune pentru Lady Isolda Carminowe, prezentul lui Dick intra in criza.

In paralel, experimentand cu un drog mai puternic, prietenul lui Dick, Magnus, moare. Ignorand instructiunile lui Magnus, Dick continua sa experimenteze cu drogul, totul ducand treptat la o confuzie intre cele doua planuri, trecut si prezent. Situatia escaleaza in clipa in care personajul incearca sa isi ucida sotia, confundand-o cu un inamic din trecut. Este momentul in care intreaga poveste cu drogul iese la suprafata.
Dick incearca sa se regaseasca in prezent insa atractia fata de trecut il face sa inghita o ultima doza. Intors in trecut, personajul asisa la moartea lui Roger, cu care dezvoltase o puternica legatura. Perspectiva unei lumi sub semnul ciumei si al violentei il fac pe Dick sa accepte despartirea definitiva cu trecutul, insa ultima doza a drogului are efecte neasteptate.Numar pagini: 348
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1625 sec