De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare

De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare
-28%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Familie
Preț: 20,88 lei
29,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare.   De sarbatori, spiritele seîncing: trebuie cumparate daruri, pregatita masa pentru musafiri si sa fii o gazda perfecta. Cu atâtea griji pe cap, cu atâtea probleme de rezolvat, cum sa mai reusim sa ne simtim bine?

            Barbatii si femeile functioneaza diferit— acesta este un lucru stiut deja de toata lumea. Ce nu se stieînca este cum pot fi respectate aceste diferente, ba chiar transformateîn atuuri.

            Femeile sunt stresate de cumparaturi, dar barbatii se descurca foarte bine daca suntînarmati cu o lista detaliata. Femeile nu spun exact ce vor sa faca barbatii, iar acestia nuînteleg limbajul indirect al partenerelor lor. Comunicareaîn cuplu este un continuu vals, la care, daca nu respectati pasii de dans, o sa ajungeti mereu sa va calcati pe picioare. Sau sa va cicaliti. Sau, mai rau, sa va despartiti. Autorii considera ca secretul armoniei constaînîmpartirea rezonabila a responsabilitatilorîn cuplu,în comunicare siînîntelegerea reciproca a partenerilor.

            Despre musafiri, despre cadouri, despre petreceri si despre cum sa evitati ca sarbatoarea sa fie un dezastru, cititi mai multeîn De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare. O carte amuzanta, ce ofera solutii usor de pusîn aplicare, numai buna pentru sarbatori fericite!


Anul aparitiei:   2008
Numar pagini: 288
Format: 13×20 cm
ISBN: 978-973-669-492-9

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1001 sec