De la succes la împlinire - prin aplicarea înţelepciunii maeştrilor himalayeni

De la succes la împlinire - prin aplicarea înţelepciunii maeştrilor himalayeni
-23%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 384
Format: 13x20cm
Categoria: Altele
Preț: 19,25 lei
25,00 lei (-23%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De la succes la împlinire - prin aplicarea înţelepciunii maeştrilor himalayeni - Del Pe. De la succes la împlinire.

Sunteţi pregătit pentru o călătorie specială către tărâmul succesului şi către ţara tuturor posibilităţilor? Nu trebuie să vă surprindă dacă această carte vi se va părea complet diferită de orice altă carte, referitoare la obţinerea succesului, pe care aţi citit-o până acum.
Lucrarea "De la succes la împlinire" prezintă o perspectivă unică asupra performanţei, succesului şi împlinirii, pornind de la învăţătura Orientală a Maeştrilor Himalayeni.
Dar dacă succesul este scopul principal, cum se explică faptul că există atâţia oameni care îşi împlinesc visele, dar descoperă că succesul obţinut nu îi face mai fericiţi? De ce se simt ei atât de singuri? Explicaţia este simplă: ei îşi sacrifică întreaga viaţă pe altarul succesului, fără să-şi pună vreodată întrebarea dacă există ceva mai presus de succes ori dacă obţinerea celui din urmă justifică sacrificarea altor sectoare importante ale vieţii, precum familia, sănătatea şi principiile spirituale.
Pentru prima oară în istoria modernă, tot mai mulţi oameni ajung să recunoască faptul că "viaţa lor a fost un eşec, în pofida succesului pe care l-au obţinut în plan profesional". În condiţiile uriaşei presiuni la care sunt supuşi pentru a fi eficienţi, îndeosebi în actualul climat economic, în care competiţia şi globalizarea devin din ce în ce mai dure, în care trebuie să înveţi să jonglezi cu tot mai multe roluri, să supoiţi nivele din ce în ce mai înalte de stres şi să faci faţă singurătăţii, oamenii simt nevoia unei căi practice care să le permită să atingă succesul dorit şi să se simtă împliniţi fără a-şi sacrifica sănătatea, familia, valorile sociale şi spirituale ale vieţii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3895 sec